Valencia CF01 julio 2020

CRÒNICA | Primera derrota del Valencia CF en LaLiga a Mestalla davant l'Athletic Club (0-2)

Els de Voro van acusar en excés el segon gol visitant en el primer minut de la segona part

El Valencia CF va patir la primera derrota de la temporada en LaLiga a Mestalla davant l'Athletic Club (0-2), en un partit en el qual els jugadors de Voro González van meréixer millor sort per la seua lluita i entrega fins al final, però en el qual van acusar en excés el segon gol visitant en el primer minut de la segona part que els va suposar ja un colp molt fort en la seua moral per aconseguir un bon resultat.

En una arrancada elèctrica, Raúl García es va trobar amb un rebuig de Paulista per a enganxar una rematada que es va anar fora per poc, poc després Rodrigo va col·locar un centre xut amb massa potència al qual no va arribar Maxi Gómez i en l'acció quasi posterior un tret de Guedes va haver de ser buidat amb dificultats a córner per Unai Simón. El Valencia CF avisava de les seues intencions, però seria l'Athletic qui es va avançar en el marcador després de l'assistència de Williams a Raúl García, qui va afusellar a Cillessen des de prop.

La segona part va començar de la pitjor forma possible, ja que en un error Raúl García, de nou, es va erigir en protagonista amb una sabatada amb l'esquerra que es va colar en l'esquadra de Cillessen. Només s'emportava un minut de joc i segona punyada a la cara dels valencianistes. Ara la gesta es duplicava per dos i obligava a canviar la dinàmica. A l'hora de joc Voro va ficar a Carlos Soler i Cheryshev per a renovar les bandes i donar-los més oxigen.

En els compassos finals, el Valencia CF va voler retallar distàncies i va lluitar amb totes les seues forces, però no trobava eixa inspiració ofensiva. Voro va esgotar els cinc canvis amb l'entrada de Manu Vallejo i Wass per a obrar el miracle que no va arribar tot i intentar-lo. Al final, primera derrota de la temporada en LaLiga a Mestalla en un partit en el qual va barallar fins al final sense sort.

FITXA TÈCNICA:

0. Valencia CF: Cillessen, Florenzi (Wass, m. 85), Diakhaby, Gabriel Paulista, J. Costa, Parejo © (Manu Vallejo, m. 84), Kondogbia, Ferran (Cheryshev, m. 61), Guedes (Carlos Soler, m. 61), Rodrigo i Maxi Gómez (Gameiro, m. 73).

2. Athletic Club: Unai Simón, Capa, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri B., Dani García, Unai López (Villalibre, m. 65), Córdoba (Balenziaga, m. 89), Muniain © (De Marcos, m. 81), Raúl García (O. Sancet, m. 82) i Williams (Vesga, m. 65).

Gols: 0-1. M. 13: Raúl García. 0-2. M. 46: Raúl García.